KURERKØRSEL

NHM Transport kører også kurerkørsel. Ring og få et uforpligtende tilbud.

Firmaflytning
Privatflytning
Flytninger i Aalborg

5 stjerner på Google og Facebook

E-MAIL

info@nhm-transport.dk

ÅBNINGSTIDER

08:00 – 17:00

Firmaflytning

[ninja_form id=3]

Kurerkørsel

Kurerkørsel i Aalborg, Nordjylland og resten af landet

NHM Transport har mange års erfaring med kurerkørsel i Nordjylland. Det betyder, at vi er et firma med stor viden inden for feltet, og vi arbejder derfor professionelt og engageret. Vi har derudover naturligvis de rette køretøjer og medarbejdere til at kunne fuldføre en effektiv, stabil og hurtig kurerkørsel for dig. Vores kurerkørsel er dog ikke begrænset til Nordjylland, og vi hører derfor gerne fra dig, lige meget hvor i landet du har brug for at få fragtet noget fra og til.

Vi kan tilbyde alle former for transport og distribution. Omfanget eller størrelsen er underordnet. Det kan være samlede løsninger, hvor kurerkørsel er en del af aftalen, men det kan også være kurerkørsel, som sker ad hoc, uden at vi har en fast samarbejdsaftale. Ud over kurerkørsel kan vi tilbyde både ordinær kørsel og hastekørsel.

Vælger du kurerkørsel med NHM Transport, kan vi garantere kompetente medarbejdere, en konkurrencedygtig pris og effektiv håndtering af dine opgaver.

Vi modtager gerne kurerkørsel som hastesager

Hastesager inden for kurerkørsel sker ofte, i forbindelse med at en form for produktionsenhed mangler en reservedel, således at hele operationen eller produktionen ligger stille. Det kan også være, at du har sendt noget til en kunde, der ikke er nået frem, er gået i stykker undervejs eller er en forkert vare. NHM Transport kan i så fald træde til og sikre, at din kunde får den nødvendige vare hurtigst muligt.

Få en pris på forskellige former for kurerkørsel

Andre former for kurerkørsel sker i en fast aftale, hvor vi for eksempel skal udføre den samme transport hver dag eller hver uge. Det kan også ske, at transporten ikke sker på fastsatte dage, men jævnligt. Vi tilbyder med andre ord professionel kurerkørsel til konkurrencedygtige priser, og vi er naturligvis altid fleksible, således vi kan indordne os efter dine specifikke krav og ønsker.

Alle os hos NHM Transport står klar til at yde god service og i samspil med dig finde den rette aftale om kurerkørsel. Alt, du skal gøre, er at kontakte os på telefon eller e-mail, så vi sammen kan blive enige om en god løsning. Ring også endelig blot for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med vores kurerservice. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi lover, at vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentlig stå til rådighed for en samarbejdsaftale om kurerkørsel.

Kontakt her for bestilling
0
Flytninger gennemført
0
Ejede køretøjer
0
medarbejdere

VORES ERFARING

Vi har foretaget os flere tusinde flytninger gennem årene.

HURTIG LEVERING

Vi leverer altid din flytteopgave til tiden og overholder alle aftaler og deadlines.

GOD SERVICE

God kundeservice er altid i fokus hos NHM Transport. Derfor har vi mange tilbagevendende kunder.